Pokemon Planet

Pokemon Planet is een online pokemon rpg spel net als Pokemonstad.nl. Als je op zoek bent naar een super leuke spel, meld je je vandaag dan nog aan! Alle (nieuwe) regio’s zijn beschikbaar in onze gratis online spel.

Pokemon Planet

Het doel van het spel is om de beste trainer te worden. Vang en train honderden Pokemon. Vecht tegen verschillende gym leaders. Handel met andere trainers.

Pokemon Planet is een spel net als de spellen van Nintendo op de Gameboy, DS, 3DS en meer. Het heeft 2D sprites net als Pokemon Emerald. Het spel is gemaakt door fans en dus niet Nintendo.

Pokemon Planet Walkthrough

Na het maken van een account kun je je personage kiezen. Je kunt de outfits, oogkleuren, kapsel en kleur veranderen. Zo kun je een unieke trainer worden. Zo kun je Lance en Brock combineren.

Vervolgens kies je je start Pokemon. Je dient naar het laboratorium van Professor Oak in Pallet Town te lopen hiervoor. Oak geeft je een keuze tussen Bulbasaur, Squirtle en Charmander. Ook krijg je van hem een Pokedex.

Dan begint het spel. Je loopt door hoog gras om wilde Pokemon tegen te komen. Vervolgens kun je ze verslaan of vangen. Door ze te verslaan doe je ervaring op en worden je Pokemon sterker. Door het vangen met een Pokeball verrijk je je team. Bij het levelen leert je Pokemon verschillende aanvallen. De statistieken werken net als in de echte spellen. Voor een uitgebreidere walkthrough raadpleeg de fandom website.

Zodra je een sterke team hebt kun je de gym leaders zoals Brock, Misty en Sabrina uitdagen.

Pokemon Planet login

Pokemon-Planet is dus vergelijkbaar met de door Nintendo uitgebrachte spellen. Het is gratis om te spelen, maar door te betalen heb je enkele voordelen. Ik vind het een leuke spel, waarbij je leuke spelers tegenkomt. Degene die goed presteren komen terecht in de Hall of Fame van Pokemon Planet. Hierin zijn de sterkste trainers opgenomen.

Bekijk ook eens de pagina’s: