PokeMMO

PokeMMO is een Pokemon spel vergelijkbaar met Pokemonstad.nl. Er zijn wel een paar verschillen tussen de twee spellen. Maar Pokemonstad.nl heeft een leukere community. Meld je vandaag nog aan!

PokeMMO

PokeMMO wiki

Op zoek naar PokeMMO ev training, exp share, bot, cheats, dawn stone of de beste team? Met behulp van onze wiki vind je enorm veel informatie hierover. Raadpleeg de volgende link.

Als nieuwe trainer zul je na het inloggen zien dat er 3 slots zijn. Je wordt gevraagd om je naam, je rivaal en je startregio in te vullen. Je kunt met hetzelfde e-mailadres meerdere accounts maken voor meer personages. Dus als je verkeerd kiest, dan kun je later in het spel nog de personage, naam en meer wijzigen.

Ook kun je de regio veranderen. Van Vermilion in Kanto. Van Slateport in Hoenn. Van Unity Pier naar Castelia city en Unova. Dit kan allemaal na het behalen van vier badges.

PokeMMO gameplay

De gameplay is hetzelfde als de reguliere Pokemon Spelletjes. De gebeurtenissen en ontmoetingen volgen de spellen in hoofdlijnen. PokeMMO gebruikt de GEN-7 learnset. Hierdoor zul je een aantal verschillen zien ten aanzien van wat je gewend bent. Ook IVs, EVs, Happiness en meer.

De wilde Pokemon zijn te vangen op de locaties zoals je gewend bent. Er zullen zelfs een aantal extra Pokemon vangbaar zijn die normaal gesproken niet vangbaar zijn. Niet alle aanvallen en vaardigheden werken nog, dit zal op termijn opgelost worden.

PokeMMO roms en mods

Via de website van hen kun je de roms downloaden en in de forum zul je mods vinden. Met behulp van mods kun je wijzigingen aanbrengen aan het verhaallijn. Ook kun je cheaten, maar dit zul je natuurlijk als eerlijke speler niet doen.

Ik raad je aan om ook even op Pokemonstad.nl te kijken, want het is zonder twijfel een super leuke spel om te spelen.

Bekijk ook eens onze pokedex.

Bekijk ook eens de pagina’s: