Pokemon Ultra Sun

In Pokemon Ultra Sun zul je voor het eerst kennis maken met de nieuwe Professor Kukui.
Het speelt zich af in de Alola regio en je kunt maar liefst 403 Pokemons vangen. In dit spel kun je geen badges halen zoals je gewend bent in vorige edities. Maar er is wel een Gym in Malie City waar je 1 keer per dag kan vechten. Maar dan is het spel bij langer na nog niet afgelopen en zullen er vele avonturen daarna nog volgen.

Pokemon Ultra Sun Walkthrough

Zoals in alle Pokemon spellen een gewoonte is zul je naar het noorden moeten lopen om je starter te mogen kiezen in Pokemon Ultra Sun. Daar zul je Professor Kukui ontmoeten en je eerste Pokemon mogen kiezen. De keuze bestaat uit Rowlet(Grass/vliegend), Litten(vuur) of Popplio(water). Dit is het eerste Pokemon spel waar je een Pokemon kan kiezen die in het begin 2 types is. Het goede team in dit spel zul je al aan het begin van het spel tegenkomen genaamd Ultra Recon Squad. De Ultra Recon Squad zal je vertellen over Blacephalon gesignaleerd is en geven je 5 beast balls om hem mee te vangen. Het doel is om voor uitdagingen en proeven te slagen. Dit wordt geregistreerd op je trainers paspoort en daarna kan je pas naar de elite four en de kampioen. Je hoeft in deze reeks dus geen badges te behalen! Voordat je de Pokemon League gaat doen kun je de legendarische Pokemon Necrozma al vangen. Niemand minder dan Professor Kukui is de kampioen en het zal niet makkelijk zijn hem te verslaan.
Na de Pokemon League is het verhaal nog lang niet afgelopen dat maakt Pokemon Ultra Sun bijzonder. Je kunt bijvoorbeeld naar de Battle tree reizen in Poni Island. Maar voor je dit gaat doen moet je de Ultra Recon Squad helpen met het vangen van de resterende ultra beasts. Je komt o.a. ook Team Rocket en Team Aqua tegen de vijanden uit eerdere edities

Pokemon Ultra Sun Kopen

Wil jij een spel wat niet ophoud na de Pokemon League.
Dan raden wij dit aan.