Pokemon Silver

Pokemon Silver is de opvolger van Pokemon Blauw Rood en Geel. En heeft een Pokedex van 251 Pokemons inclusief de legendarische Pokemons Mewtwo, Lugia, Ho-oh en Celebi. Je begint het avontuur in New Bark Town waar je voor het eerst de Pokegear ontvangt.

Walkthrough

Pokemon Silver speelt zich af in de Johto regio. In New Bark Town staat Professor Elm al op je te wachten. Je kunt kiezen uit Chikorita (Gras), Cyndaquil (Vuur) of Totodile(Water) als jouw eerste Pokemon. In de hoek van het labratorium van Professor Elm kun je jouw Pokemon genezen om je avontuur te gaan vervolgen. Ook hier moet je net als in de vorige Pokemon spellen 8 gym leaders verslaan om naar de Pokemon League te gaan.
De nieuwe steden heten :
New Bark Town
Cherrygrove City
Violet City
Azalea Town
Goldenrod City
Ecruteak City
Olivine City
Cianwood City
Mahagony Town
Blackthorn City

Ook in Pokemon Silver zal je Team Rocket hun slechte plannen moeten dwarsbomen en hun verslaan. Na het verslaan van de Elite four en de kampioen Lance ben je nog lang niet uitgespeeld. Zodra de credits voorbij zijn zal Professor Elm je bellen en kun je naar de Johto regio toe om die vervolgens ook weer uit te spelen.Wanneer je in het labratorium bent in New Bark Town ontvang je van Professor Elm een S.S ticket. Hiermee kan je naar Kanto reizen en ook daar weer alle badges halen. De laatste Gym wordt bemand door Blue de rivaal uit Pokemon Rood Geel en Blauw. Vervolgens kun je via Mt.Silver nog verschillende nieuwe Pokemons vangen en zal jouw eigen rivaal nog 1 laatste keer verschijne.

Pokemon Silver Kopen

Bij ons kan je Pokemon Silver extra voordelig kopen.
Begin het dubbele avontuur snel!