Pokemon Ruby

In Pokemon Ruby word je begroet in littleroot town door Professor Birch.
Het doel van het spel is om de kampioen te worden van de Hoenn regio.
Dit doe je door de 8 badges in het spel te behalen en de elite four te verslaan. Daarna kom je bij de kampioen Steven en als je die hebt verslagen mag je jezelf een echte Pokemon kampioen noemen.

Walkthrough

Het verhaal van Pokemon Ruby begint in de Hoenn regio en je zult wakker worden in een dorpje genaamd Littleroot Town.
De starters waar je uit kan kiezen zijn : Treecko (Gras), Torchic (Vuur) of Mudkip (Water). Wanneer je dit gedaan hebt kun je jouw Pokemon avontuur beginnen en de Pokedex van 202 pokemons proberen vol te maken. Dit doe je door te trainen en pokemons in het wild te vangen.

In Rustboro City vind je de eerste gym waar je de Stone badge kunt winnen. Daarna volgen de gyms in:
Dewford Town
Mauville City
Lavaridge City
Petalburg City
Fortree City
Mosdeep City
Sootopolis City.
Naast de gyms ontdek je zo nog veel meer dorpjes waar je wat kunt beleven. Ook kun je je pokemons goed trainen tegen de vijand Team Magma.
De legendarische pokemons die voorkomen zijn o.a. Latios,Groudon,Rayquaza,Jirachi,Celebi en Deoxys. Ook kun je de Pokemon League meerdere keren spelen en zullen ze vanaf de 2de keer ook sterker zijn in Pokemon Ruby. Daarnaast is het een grote uitdaging om alle 202 te vangen en evolueren. Voor sommige evoluties heb je speciale voorwerpen nodig dus zorg dat je tijdens je reis extra goed op de Pokeballs met items let!

Pokemon Ruby Kopen

Wil jij Pokemon Ruby snel in huis hebben?
Bestel het spel dan bij ons.