Pokemon FireRed

Je begint het verhaal in Pallet Town in de Johto regio.
Je zult naarmate het spel vordert niet alleen pokemons uit de Johto regio kunnen vangen maar ook uit de Kanto regio.
Je wilt 8 badges behalen om zo naar de Pokemon league te kunnen en de kampioen te verslaan zodat jij kampioen word.
Hierna zullen nog vele avonturen volgen.

Pokemon FireRed Walkthrough

Je begint Pokemon FireRed in Pallet Town waar je Professor Oak en je rivaal zult ontmoeten.
Daarna moet je naar het noorden lopen om je eerste Pokemon uit te mogen kiezen.
Je kan kiezen uit Bulbasaur(Gras), Charmander(Vuur) of Squirtle (Water).
Het eerste stadje waar je naar toe kan gaan heet Viridian city waar je een item voor Professor Oak moet ophalen zodat je bij terugkomst in Pallet Town een Pokedex ontvngt.

De gyms

De eerst gym zal je vinden in Pewter City. Wanneer je verder in het verhaal gaat zul je onder andere op de S.S Anne komen een boot vol met trainers. Hier kan je verschillende uitdagingen aan gaan maar kom je ook weer je rivaal tegen met extra goed getrainde pokemons. Vanuit Celadon City ga je naar de Rocket Hideout om Team Rocket te weerhouden van de pokemon wereld over te nemen. Later zul je ze ook tegenkomen in Sliph Co en uiteindelijk de baas in de laatste Gym.

Pokemon League

Giovanni is een ijzersterke tegenstander dus zorg dat je in topvorm bent. Wanneer je ook hem hebt verslagen kun je door naar de Pokemon League. Ook hier kom je weer je rivaal tegen die net als jij voorbereid is om kampioen te gaan worden. Hij zal de Pokemon League eerder uitspelen dan jij dus het zal je niet verbazen dat het laatste gevecht met de kampioen je rivaal is. Het verhaal van Pokemon FireRed is hier nog niet afgelopen want je krijgt de National Dex als je tenminste 60 verschillende Pokemons hebt. Evoluties tellen apart mee dus je hoeft hiervoor geen starter meer te hebben. Daarna vervolg je je weg naar Vermilion City waar je nu met de boot naar verschillende eilanden kunt gaan. Zo kun je dus na de Pokemon League nog genoeg ontdekken en vele avonturen op de 9 eilanden spelen.

Pokemon FireRed Kopen

Ben jij geintreseerd in het Pokemon FireRed avontuur.
Bestel het hier!