Pokemon Emerald

Pokemon Emerald is de derde editie in een reeks van Pokemon spellen. Het speelt zich af in de Hoenn regio en je hebt een Pokedex die je vol kan krijgen met 202 pokemons.
De legendarische Latios of Latias komt willekeurig in het spel voor en je maakt dus evenveel kans op 1 van de 2. In tegenstelling tot Ruby waar je alleen Latios kan vangen en Sapphire Latias.
Je kunt Pokemon Emerald vergelijken met de Pokemon Crystal versie wat een variatie was op Pokemon Gold en Silver.

Walkthrough

Je word wakker in Littleroot Town. Waar je afhankelijk van je keuze voor een jongen of een meisje Brendan/May ontmoeten. Dit is jouw buren en samen met hem of haar ga je het Pokemon Emerald avontuur aan. De starter waar je uit kan kiezen zijn : Treecko (Gras), Torchic (Vuur) of Mudkip (Water). Nu kan je Pokemon avontuur beginnen en kan je starten met je zoektocht naar 202 Pokemon te vangen, verslaan of laten evolueren. In Pokemon emerald zijn er weer 8 nieuwe gym leiders die je kan verslaan en daarna natuurlijk de elite four en de kampioen om zo Pokemon meester te worden.

In tegenstelling tot Pokemon Ruby en Sapphire heb je een totaal andere kampioen geen steven maar Wallace Met zijn Wailord,Milotic,Tentacruel,Ludicolo,Gyarados en Whiscash. Heb je een Thunder Pokemon dan is hij makkelijker te verslaan in Pokemon Emerald in tegenstelling tot de andere versies waar je met verschillende types hebt te maken. Er zijn nog een aantal dingen meer die je kunt doen na de hall of fame zoals:
Je Pokemon verder trainen
Het compleet maken van de Pokedex
Ruilen van pokemons

Koop dit spel.

Heeft het jouw op ideeën gebracht?
Wacht niet langer en koop het bij ons.