Pokemon Alpha Sapphire

Pokemon Alpha Sapphire is een 3D variant op het grote succes van Pokemon Sapphire die verscheen voor de Game Boy Advance toentertijd.
Je avontuur gaat beginnen in de Hoenn regio. En je kunt zo’n 211 Pokemons vangen, ruilen of verslaan in een gevecht. Nadat je 8 gym badges hebt behaald zul je het tegen de Elite Four op moeten nemen en uiteindelijk is het doel om Champion Steven te verslaan.

Walkthrough

Je zult Pokemon Alpha Sapphire beginnen in Littleroot Town. Waarnaar je naar je buren gaat en daar zul je voor het eerst je rivaal Brendan of May ontmoeten. Daarna hoor je dat er problemen zijn en moet je naar het noorden lopen om te helpen. Nu kun je jouw begin Pokemon uitkiezen Treecko (Gras), Torchic (Vuur) of Mudkip (Water). Al vroeg in het spel zul je te maken krijgen met de slechterikken van Team Alpha. Hun doel is om Kyogre te vangen. Na het behalen van de 8 badges en het verslaan van de Pokemon League stopt het verhaal nog niet. Er vliegt een komeet razendsnel op de Hoenn regio af. Nu kun je naar het Space Center in Mosdeep City en beginnen aan de Delta Episode. Nu mag je een starter Pokemon uit de Johto regio kiezen Chikorita, Cyndaquil of Totodile. Je reist nu verder naar Petalburg City waar je Aqua Admin Matt moet verslaan.Hij heeft een Sharpedo level 53.Via Mosdeep City kun je nu naar de Aqua Hideout reizen. Daarna kun je ook nog in Sootopolis City via het water reizen naar de Cave of Origin. Uiteindelijk is je doel om Deoxys te vangen maar er zullen nog vele avonturen meer afspelen. Wees niet getreurd wanneer je Deoxys niet gevangen krijgt. Als je de Elite Four weer opnieuw verslaat kun je nog een poging wagen.

Pokemon Alpha Sapphire Kopen

Ben jij overtuigd van Pokemon Alpha Sapphire?
Bestel het hier direct!